منظور مطرح كرد
تقویت اعتبارات محرومیت زدایی در بودجه سال جاری
به گزارش ثبت آسان، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: ضروری است بُرش استانی برنامه جهش تولید با مشارکت مردم، توسط سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها با مشارکت سایر دستگاههای استانی، تهیه و تتظیم شود تا هر یک از استان ها مسئولیت و سهم خویش را در این برنامه ایفا کنند.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، داود منظور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در همایش یک روزه رؤسای سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها و سازمان های تابعه سازمان برنامه و بودجه کشور با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم، خواهان اهتمام ویژه رؤسای سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها به پیگیری برای تحقق منابع و درآمدهای بودجه سال جاری شد و اظهار داشت: سال جاری، همه ما باید تمام توان و ظرفیتهای موجود را به کار بگیریم تا شعارها و برنامه های دولت در خدمت رسانی به مردم به ثمر بنشیند.
پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است
وی ادامه داد: پیام دولت سیزدهم، امیدآفرینی برای مردم است و عملکرد کارگزاران نظام باید بگونه ای باشد که مردم احساس کنند دولت مسائل آنها را متوجه میشود و با داشتن برنامه مشخص، مشکلات مردم را حل میکند.
منظور با اشاره به اینکه مهم ترین مساله مردم، توسعه و پیشرفت کشور است، اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه کشور و زیرمجموعه های استانی اش، راهبران پیشرفت کشور هستند و باید عملکرد ما، این احساس را به جامعه بدهد که با تمام توان به مأموریت هایمان عمل می نماییم.
معاون رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: برای تحقق شعار سال جاری و عمل به فرامین مقام معظم رهبری، برنامه عملیاتی تحقق شعار سال در همین روزهای نخستین سال، از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، تهیه و عرضه شد.
وی با اشاره به اینکه در این برنامه عملیاتی، برای همه مبحث های در رابطه با تولید در سطوح ملی و استانی، تدابیر مهمی اندیشیده شده است، اظهار داشت: در برش استانی این برنامه، سهم و نقش هر یک از استان ها در جهش تولید معلوم و ابلاغ می شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تاکید بر ضرورت پیگیری رؤسای سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها بعنوان دبیرخانه ستاد درآمد در استان ها برای تحقق کامل منابع بودجه سال جاری، اظهار داشت: در کنار تحقق تمام منابع بودجه، مبحث مولدسازی دارایی ها و اموال دولت، باید به صورت ویژه در دستور کار استان ها قرار بگیرد.
تخصیص کامل منابع حاصل از انتشار ۲۵۴ همت اوراق مشارکت به تکمیل پروژه های عمرانی
منظور اظهار داشت: تکمیل طرح های نیمه تمام از اولویت های دولت می باشد و ضروری است استان ها ضمن نظارت دقیق بر اجرای طرح های استانی و ملی، در تقویت انضباط مالی کوشش بیشتری داشته باشند. وی اضافه کرد در بودجه سالجاری انتشار ۲۵۴ همت اوراق مالی پیشبینی شده است که منابع حاصل از انتشار این اوراق عیناً صرف تکمیل طرح های تملک دارایی ثابت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات محرومیت زدایی در بودجه سال جاری تقویت شده است، اظهار داشت: به اعتبارات استانی هم رشد مناسبی داده شده است تا حرکت به سمت عدالت بین استانی، سرعت بیشتری بگیرد.
معاون رئیس جمهور در ادامه خواهان تقویت ارتباطات و افزایش تعامل سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها با بخش خصوصی، اصناف، اتحادیه ها و سرمایه گذاران شد و اظهار داشت: توسعه استان ها و جهش تولید، می طلبد که مسائل بخش خصوصی را حل کنید.
برنامه توسعه استان ها برپایه برنامه هفتم پیشرفت به روز رسانی شود
منظور در ادامه بر ضرورت بازبینی در برنامه های توسعه استان ها تاکید کرد و اظهار داشت: در هر استان، ضروری است که نقشه توسعه شهرستان ها بر مبنای برنامه هفتم پیشرفت بروزرسانی شود تا شاخصهای توسعه در سطح شهرستان ها با سرعت ارتقا یابد.
معاون رئیس جمهور همینطور خواهان تبیین و تشریح اقدامات و فعالیتهای دولت از راه رسانه ها شد و اظهار داشت: با عنایت به تدوین جدول زمان بندی افتتاح طرح های عمرانی، پوشش خبری و تصویری مناسبی به برنامه های افتتاحیه داده شود تا جامعه از دستاوردهای دولت آگاه شود.
در این همایش یک روزه، رؤسای سازمان های مدیریت و برنامه ریزی استان ها و رؤسای مرکز آمار ایران، سازمان نقشه برداری کشور، سازمان هدفمندسازی یارانه ها و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی هم به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.
منبع: ثبت آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان