استاندار مركزی:

ذات اقتصاد مقاومتی بهره گیری از منابع و تكیه بر تولید بومی است

ذات اقتصاد مقاومتی بهره گیری از منابع و تكیه بر تولید بومی است ثبت آسان: اراك - ایرنا - استاندار مركزی اظهار داشت: تكیه بر تولید بومی و بهره گیری از منابع موجود با رویكرد كار و سرمایه ایرانی، راهبرد پرارزش اقتصاد مقاومتی است.


به گزارش ثبت آسان به نقل از ایرنا، سید علی آقازاده روز پنجشنبه در شصت و نهمین نشست اقتصاد مقاومتی استان مركزی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان تفرش اضافه كرد: امروز سنگر كار و تولید در عرصه اقتصادی به مجاهدانی تلاشگر، نیازمند است كه دانش بهره گیری از منابع موجود را با محوریت فناوری های نوین در دستور كار قرار دهند.
وی ادامه داد: تثبیت رونق اقتصادی و توسعه فراگیر در استان مركزی با تاكید بر ظرفیت و توانمندی های داخلی قابل تحقق است و در این راستا نباید از مسیر روشن اقتصاد مقاومتی فاصله گرفت.
استاندار مركزی ادامه داد: اشتغال پایدار در بخش های مختلف باید بر مبنای ظرفیت و توانمندی های هر منطقه مورد بازنگری قرار گیرد كه این امر ضمن جلوگیری از پدیده مهاجرت، كانون های اقتصاد و تولید را پویا می كند.
آقازاده اظهار نمود: تفرش شهرعلم، مذهب و سیاست و خاستگاه مفاخر بزرگ و برجسته همچون جد مقام معظم رهبری و پروفسور محمود حسابی است.
وی عنوان كرد: آبرسانی به شهرستان تفرش از چشمه هفتیان یكی از مطالبات مهم مردم شهرستان تفرش است و اجرای آن می تواند آب شرب مردم این شهرستان را تامین كند.
استاندار مركزی افزود: تابحال در جهت اجرای این طرح اقدام های مناسبی صورت گرفته و امید است با تخصیص اعتبارات مناسب در سال آتی، این طرح به بهره برداری رسد.
آقازاده بیان كرد: برخی آمارهای عرضه شده در مورد شهرستان تفرش اخطار دهنده است كه باید كار كارشناسی و تمركز بیشتری بر روی آنها صورت گیرد.
وی اظهار داشت: شهرستان تفرش داشته های ارزشمندی در زمینه گردشگری، استقرار صنایع سبك، صنایع تبدیلی و پرورش آبزیان دارد كه توجه به این ظرفیت ها، مولفه ای مهم در تثبیت رونق اقتصادی و اشتغال پایدار می باشد.
استاندار مركزی اضافه كرد: راه اندازی مجتمع گردشگری تفرش، راهكار مناسبی برای توسعه رونق این منطقه است و دستگاه های اجرایی استان مركزی باید همه تلاش خویش را برای دریافت مجوز این مجتمع گردشگری به كار گیرند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی هم در سخنانی اظهار داشت: نرخ بیكاری شهرستان تفرش هشت و چهار دهم درصد به ثبت رسیده كه نسبت به نرخ بیكاری 9 و هشت دهم استان مركزی پایین تر است.
رقیه یادگاری اضافه كرد: 66 درصد جمعیت شهرستان تفرش در مناطق روستایی و 34 درصد در مناطق روستایی سكونت دارند.
وی بیان كرد: نرخ رشد جمعیت شهری شهرستان تفرش، 6 صدم درصد و در روستاها منفی 2 و سه دهم درصد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مركزی ادامه داد: 30 درصد از اشتغال شهرستان تفرش در بخش كشاورزی، 20 درصد صنعت و مابقی در حوزه خدمات است.
یادگاری خاطرنشان كرد: شهرستان تفرش از نظر تولیدات و سطح زیر كشت در جایگاه مناسبی قرار ندارد و بیشترین پتانسیل این شهرستان در افزایش اشتغال در حوزه گردشگری می باشد.
امام جمعه شهرستان تفرش هم در این نشست اظهار داشت: جهاد اقتصادی از راهكارهای مهم برای مقابله با دشمنان است.
حجت الاسلام نعمت الله خدامی اضافه كرد: رهبر معظم انقلاب به بحث اقتصاد مقاومتی و جهاد اقتصادی تاكید ویژه دارند و این مهم باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی بیان كرد: اقتصاد ایران برای دشمنان دارای اهمیت است و بنابراین با اعمال تحریم های ظالمانه به دنبال ضربه زدن به پیكره كشور هستند.
امام جمعه شهرستان تفرش ادامه داد: این شهرستان از ظرفیت های مهمی برای اشتغالزایی برخوردار می باشد كه باید شناسایی و اطلاع رسانی شود.
فرماندار شهرستان تفرش هم اظهار داشت: این شهرستان پایگاه مهم سیاست و دیانت است و خیلی از مفاخر و بزرگان كشور از این خطه هستند.
علی میرزایی اضافه كرد: 33 بقعه، 13 تكیه و 22 پدر علمی ایران همچون پروفسور حسابی، زاده شهرستان تفرش هستند.
وی بیان كرد: خیلی از سیاستمداران، امیران، ادبا، شعرا و هنرمندان كشور از این خطه برخواسته اند و تفرش پایتخت تعزیه ایران اسلامی است.
فرماندار تفرش ادامه داد: این شهرستان از نظر امنیت از جایگاه بالایی برخوردار می باشد و جزو امن ترین شهر استان مركزی است.
میرزایی خاطرنشان كرد: كمترین میزان جرایم در شهرستان تفرش رخ می دهد و از آمار نزاع دسته جمعی و بعضی از ناهنجاری های اجتماعی دیگر در این خطه خبری نیست.
فرماندار تفرش افزود: بعد از شهرستان ساوه، بیشترین ابنیه تاریخی استان مركزی در شهرستان تفرش است.
میرزایی بیان كرد: شهرستان تفرش با وجود ظرفیت های قابل اتكا در بخش های مختلف بخصوص گردشگری، با مشكلاتی همراه است كه رفع آنها در توسعه این منطقه، نقش موثری دارد.
فرماندار تفرش اضافه كرد: در شهرستان تفرش 81 كیلومتر راه خاكی وجود دارد و 11 روستای این شهرستان از نعمت گاز محروم است.
وی اظهار داشت: شهرك ناحیه صنعتی در شهرستان تفرش با یك استراتژی نامتوازن شكل گرفته و زیرساخت های مناسب در این حوزه استقرار نیافته است.
فرماندار تفرش افزود: توسعه صنعت توریسم در تفرش بیشترین درآمد را نصیب استان و كشور می كند كه لازم است برای تكمیل آرامگاه پروفسور محمود حسابی، اعتبار ویژه ای دیده شود.
میرزایی اضافه كرد: برای المان و طرح بهسازی آرامگاه پروفسور حسابی، 50 طراح برجسته كشور دعوت به همكاری شدند و طرح آن بر مبنای تفكرات دكتر حسابی تدوین شده است.
در نشست كارگروه اقتصد مقاومتی استان مركزی در شهرستان تفرش، گزارشی از طرح توسعه گردشگری این شهرستان ارائه شد و مسائل و مشكلات مختلف شهرستان تفرش با حضور مدیران مورد بحث قرار گرفت.
در این نشست از محمد میرشكرایی پژوهشگر برتر كشور در حوزه مردم شناسی با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
استاندار مركزی در بدو ورود به شهرستان تفرش مورد استقبال مردم و مدیران این شهرستان قرار گرفت و با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهیدان ادای احترام كرد.
سید علی آقازاده در این سفر، به دیدار خانواده شهید مجید یوسفی رفت
بازدید از كارخانه پوشاك از دیگر برنامه های سفر استاندار مركزی به شهرستان تفرش است.
شهرستان تفرش از توابع استان مركزی است كه در 85 كیلومتری شمال شرق اراك و 200 كیلومتری تهران واقع شده و در این منطقه بیش از 24 هزار نفر جمعیت ساكن است.
3005/3075/ خبرنگار: معصومه صفری *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده


1396/11/05
13:47:26
5.0 / 5
5340
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , بیكاری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است