معاون آموزشی وزارت بهداشت:
بعضی از آراء دیوان عدالت اداری به دانشگاه و علم لطمه وارد میكند
معاون آموزشی وزارت بهداشت به برخی آرای دیوان عدالت اداری انتقاد نمود و اظهار داشت: بعضی از آراء دیوان عدالت اداری لطمه به دانشگاه و علم وارد میکند.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا؛ دکتر علی اکبر حقدوست در جلسه ۱۴۲ ستاد نقشه جامع علمی کشور ضمن بیان این مطلب با اشاره به جلسه اخیر وزارت بهداشت با دیوان عدالت اداری پیرامون رأی های دیوان عدالت اداری در مباحث علمی و تخصصی، اظهار نمود: در این نشست، دیوان عدالت اداری بر عدم ورود این دیوان در مباحث محتوایی و همین طور رعایت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد. همین طور در این نشست تاکید شد که دیوان عدالت اداری بر رسیدگی شکلی به بخشنامه ها تاکید دارد و در مباحث محتوایی ورود نخواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه بعضی از رأی های دیوان عدالت اداری لطمه به دانشگاه و علم وارد می کند، اضافه کرد: مقرر شده است طی جلسه دیگری با دیوان عدالت اداری مواردی که این دیوان ورود محتوایی به مصوبات و بخشنامه های علمی و دانشگاهی را داشته بررسی شود.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ در ادامه جلسه گزارش اخبار علم و فناوری توسط دکتر حسن قدسی پور معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و آخرین آمار تولیدات علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: طبق گزارش پایگاه استنادی اسکوپوس، کشورمان رشد ۱۰ پله ای در افزایش کیفی مقالات به دست آورده است که این ارتقا نشان میدهد گزارش استنفورد خلاف واقعیت است.
دکتر قدسی پور با اشاره به شاخص استناد نرمال شده، گفت: متوسط جهانی شاخص استناد نرمال شده عدد یک است که خوشبختانه شاخص استناد نرمال شده کشورمان در سال ۲۰۲۰، بالاتر از متوسط جهانی و عدد ۱.۲۵ است.
معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: جایگاه ایران در شاخص استناد نرمال شده در بین ۲۵ کشور برتر دنیا، رتبه ۱۳ است و کشورهایی مانند اسپانیا، چین، ترکیه، روسیه، کره جنوبی پس از کشورمان قرار دارند و کشور سوئیس رتبه اول را در این شاخص دارد.
وی در ادامه با اشاره به گزارش شبکه اسکای نیوز عربی، گفت: کاوشگر امل (امید) از مرکز فضایی تانیگاشیما واقع در جنوب کشور ژاپن به فضا پرتاب شده است.
دکتر قدسی پور اشاره کرد: کاوشگر امل (امید) توسط مرکز فضایی محمد بن راشد در امارات و با همکاری دانشگاه «کلرادو بولدر»، دانشگاه «ایالتی آریزونا» و دانشگاه «کالیفرنیا برکلی» تولید شده و اولین ماموریت علمی میان سیاره ای است که توسط یک کشور اسلامی عرب انجام می شود.
معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: کاوشگر امید به ۶ کاوشگر دیگر آمریکا، اروپا، هند و چین که هم اکنون از مدار زمین به بررسی کره مریخ مشغول هستند، ملحق شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان