کلاهبرداری یک مرکز مدعی برخورداری از تخصص در طب اسلامی
به گزارش ثبت آسان مرکزی که خویش را «فرهنگسرای تسنیم» نامیده بود با ادعای برخورداری از تخصص در طب اسلامی ضمن معرفی دست اندرکاران خود به سمت علمی مجعول «دکتر» به فروش دارو به صورت غیر مجاز و کلاهبرداری از شهروندان هم می پرداخت.
به گزارش ثبت آسان به نقل از قوه قضاییه، در ایام گذشته به دنبال گزارش های واصله در خصوص فعالیتهای غیرقانونی در موسسه ای تحت عنوان فرهنگسرای تسنیم واقع در شهرستان فردیس، دستورات قضایی در خصوص انجام تحقیقات توسط ضابطین صادر شد.
در پی تحقیقات برای کشف ابعاد اقدامات مجرمانه متهمان در این موسسه، روشن شد مرکزی که خویش را «فرهنگسرای تسنیم» نامیده بود؛ با ادعای برخورداری از تخصص در طب اسلامی ضمن معرفی دست اندرکاران آن مرکز به سمت علمی مجعول «دکتر» به فروش دارو به صورت غیر مجاز و کلاهبرداری از شهروندان هم می پرداختند.
از نکات قابل توجه آن است که اساسا امکان وجود فرهنگسرای خصوصی وجود ندارد، اما موسسه معروف به تسنیم خویش را فرهنگسرا نامیده بود و با انجام تبلیغات گسترده زمینه ی لازم برای فریب شهروندان را فراهم نموده بود.
مرکز مذکور با تبلیغات در سطح شهر فردیس، خویش را بعنوان مرکزی درمانی-مذهبی بر اساس آموزه های طب اسلامی و سنتی در سطح جلوه داده و در حالیکه دست اندرکاران مرکز معروف به تسنیم از تحصیلات خاصی برخوردار نبودند با عرضه ی مدارک جعلی خویش را دکتر معرفی می کردند و بدین سان توانسته بودند تعداد زیادی از شهروندان از شهرستان فردیس و سایر شهرهای مجاور را فریب دهند.
از جمله مسائل تامل برانگیز گستردگی اقدامات مدیران این مرکز قبل از برخورد قضایی بود به نحوی که موفق شده بودند بعضی از نهادها و مسئولین میانی شهرستان فردیس را هم فریب دهند و مردم زیادی را هم از این طریق طعمه اهداف شوم خویش سازند.
متهمان خویش را افرادی موجه و متخصص در اسلام جلوه داده و بدون گذراندن تحصیلات آکادمیک خویش را دکتر هم معرفی کرده اند. این در شرایطی است که هیچ تخصصی اطلاعات در زمینه پزشکی یا معارف اسلامی نداشته اند.
از دیگر اقدامات مدیران موسسه تسنیم میتوان به فروش داروها و مواد بهداشتی به شهروندان و دریافت مبالغ قابل توجه از ایشان نام برد. این در شرایطی است که این داروها نه تنها ارزش و منفعتی برای سلامتی ندارند بلکه مطابق با بیان شبکه بهداشت و درمان، اساساً قابلیت مصرف انسانی هم ندارد.
ارائه ی مدارک فاقد اعتبار در خصوص گذراندن دوره های آموزش پزشکی در برابر دریافت وجوه قابل توجه همچون دیگر اقدامات گردانندگان این مؤسسه است. این در شرایطی است که مدیران موسسه تسنیم هیچ صلاحیتی در آموزش دوره های پزشکی نداشتند و مدارک صادره هم فاقد هرگونه ارزش قانونی می باشد.
با توجه به این که متهمان به ارتکاب تعداد زیادی کلاهبرداری به نحو دریافت وجوه از مردم در برابر فعالیتهای پزشکی غیر مجاز و همینطور عرضه مدارک دوره های آموزشی فاقد ارزش اقرار صریح کرده اند، اما شناسایی تمام شکات میسر نیست مطابق دستور دادستانی عمومی و انقلاب شهرستان فردیس بنا به تجویز بند ب ماده ۹۶ قانون آیین دادرسی کیفری تصویر متهمان در رسانه ها منتشر می شود تا شکات بتوانند ایشان را شناسایی کنند.
شکات می توانند در صورت شناسایی متهمان، جهت طرح شکایت به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس (شعبه دوم بازپرسی) رجوع نمایند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان