عضو انجمن شركت های حمل ونقل ریلی:

خط تولید واگن های مسافری داخلی به سبب نبود تقاضا درحال بسته شدن است

خط تولید واگن های مسافری داخلی به سبب نبود تقاضا درحال بسته شدن است به گزارش ثبت آسان، عضو انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی با اعلان اینکه اگر کشور از توانمندی شرکت های داخلی استفاده می کرد، اکنون کمبودی در عرصه واگن مسافری نبود، اظهار داشت: خط های تولید ما به سبب نبود سفارش تعطیل می شود و این سبب نگرانی فعالان این صنعت خواهد بود.


به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، مرتضی مولانژاد امروز در نشست خبری که در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی برگزار گردید، با اعلان اینکه اگر کشور از توانمندی شرکت های داخلی استفاده می کرد، اکنون کمبودی در عرصه واگن مسافری نبود، اظهار داشت: در صنعت ریلی کشور چهار شرکت واگن مسافری تولید می کند، بدین سبب بطور قطعی کشور از نظر تولید واگن مسافری بی نیاز است.
وی افزود: شرکت های تولید واگن ظرفیت تولید سالیانه ۲۰۰ دستگاه واگن مسافری را دارند؛ اما طبق آمار طی پنج سال قبل تنها دو سفارش به تعداد ۴۰ و ۱۵ دستگاه ثبت سفارش شده است. سفارش ۱۵ واگن تحویل داده شده و اکنون ۱۰ واگن از ۴۰ واگن سفارش دوم هم نیز آماده تحویل است و اگر ۳۰ واگن دیگر را تحویل دهیم، خط های تولید ما به سبب نبود سفارش تعطیل می شود و این سبب نگرانی فعالان این صنعت خواهد بود.
عضو انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی اشاره کرد: در ارتباط با تولید لوکومتیو دو کارخانه تجربه تولید دراین زمینه را دارند و در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ ماهانه چهار دستگاه تولید داشتیم که اوج تولید دراین زمینه مربوط به همین دو سال بوده اما اکنون بیشتر کارخانه کشور در این زمینه تعطیل شده است.
مولانژاد با اشاره به کمبود لوکومتیو در کشور بیان کرد: اگر از همان سال ۱۳۸۴ طی هرماه چهار لوکومتیو بصورت پیوسته تولید و وارد خط سرویس دهی کشور می شد، اساسا اکنون کمبودی در عرصه لوکومتیو ریلی وجود نداشت. اما در آن زمان بجای تولید لکوموتیو، از چین و برزیل لکوموتیو دست دوم وارد می کردند.
وی با اعلان اینکه وضعیت فعلی صنعت ریلی کشور برخلاف تاکیدات رهبر معظم انقلاب است؛ اضافه کرد: ایشان نسبت به توسعه ترانزیت ریلی تاکیدات ویژه ای داشتند؛ در صورتیکه طبق آمار بخش حمل و نقل ریلی در سال قبل رشد منفی چهار درصدی را ثبت کرده، در مقابل حمل و نقل جاده ای رشد مثبت ۹ درصدی داشته است.
عضو انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی اظهار داشت: علاوه بر تاکیدات رهبری دراین زمینه، در برنامه توسعه هفتم نیز بنا شده تا راه آهن در بخش باری به رشد ۳۰ درصد و مسافری رشد ۲۰ درصدی داشته باشد و برای تحقق این برنامه ریزی بخش باری ریلی نیازمند توسعه های جدی است. طی یک دهه اخیر رهبر معظم انقلاب نسبت به رونق اقتصاد با مشارکت بخش خصوصی تاکید داشتند اما هم اکنون راه آهن کشور نسبت به این ظرفیت بی توجه است.
مدیرعامل شرکت تولیدکننده تجهیزات ریلی با اشاره به صادرات قطعات ریلی، افزود: از سال قبل مذاکراتی را با عراق، ترکیه، کوبا، لهستان و افغانستان مذاکرات را برای صادرات قطعات ریلی انجام داده ایم. در زمان حاضر نیز با افغانستان تفاهمنامه ای را امضا و ارائه خدمات را آغاز نموده ایم. امروز نیز با عراق همکاری را آغاز نموده ایم و به عراقی تا خدمات تعمیراتی ارائه می دهیم.



1403/02/31
13:26:00
5.0 / 5
371
تگهای خبر: اقتصاد , تجهیزات , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است