گمرك اعلام كرد
کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند
به گزارش ثبت آسان، طبق اعلام گمرک، در محل دپوی کانتینرهای محل انفجار در بندر شهید رجایی، گزارشی بر مبنای وجود کانتینرهای حاوی کالاهای اساسی عرضه نشده است. همینطور مسؤلان گمرک در تلاش هستند امروز ترخیص کالاهای اساسی از گمرک بندر شهید رجایی بندرعباس از سر گرفته شود.
به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، سهم بندر شهید رجایی از واردات کالاهای اساسی زیاد نیست و تنها نزدیک به ۸ درصد از مجموع کل کالاهای اساسی وارداتی به کشور را به خود مختص کرده است.
همینطور بر مبنای بررسی های به عمل آمده بیشتر از ۵۸ درصد از واردات کالاهای اساسی به کشور از راه گمرک بندر امام خمینی (ره ) صورت می گیرد.
همینطور نزدیک به ۱۳ درصد از واردات کالاهای اساسی هم به بندر امیرآباد در استان مازندران اختصاص دارد. گمرکات نوشهر، چابهار و بندر انزلی هم در رتبه های بعدی قرار دارند.
ازاین رو گزارش، پارسال بیشتر از ۲۵ میلیون و ۳۵۴ هزار تن انواع کالاهای اساسی وارد کشور شد که فقط دو میلیون تن به گمرک شهید رجایی بندر عباس اختصاص داشت.
گزارش های میدانی هم حکایت از آن دارد که در محل دپوی کانتینرهای محل انفجار، گزارشی بر مبنای وجود کانتینرهای حاوی کالاهای اساسی عرضه نشده است؛ چون که عمده کالاهای اساسی به شکل فله ای وارد کشور می شوند و محوطه بندری سینا هم به طور عمده به کالاهای کانتینری اختصاص دارد.
این در شرایطی است که تیم فنی گمرک به ریاست فرود عسگری، معاون وزیر اقتصاد هم اینک در محل محوطه بندر شهید رجایی مستقر و در تلاش هستند امروز ترخیص کالاهای اساسی از گمرک بندر شهید رجایی بندرعباس از سر گرفته شود.
منبع: ثبت آسان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب