ذاكر:

سازمان نظام مهندسی به فکر مهندسان باشد

سازمان نظام مهندسی به فکر مهندسان باشد به گزارش ثبت آسان، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: سازمان نظام مهندسی به فکر جایگاه، معیشت، حق الزحمه، تامین بیمه تکمیلی و بیمه اجتماعی مهندسین باشد.


به گزارش ثبت آسان به نقل از ایسنا، سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در جلسه علنی امروز در تذکری اظهار داشت: کار مداوم، رقابت سنگین در بازار کار، برخورد ناصحیح با وکلا و سردرگمی آنها با قوانین مختلف، استرس کار، تنظیم روابط مالی با موکلین و... همه اینها از دغدغه وکلا است که باید فکر عاجلی برای آنان شود.
وی اضافه کرد: روز مهندس و مهندس ناظر و مشاور ساختمان که همه زیرساخت های حمل و نقل بهداشتی، آموزشی و اقتصادی بر عهده آنان است را تبریک می گویم. سازمان نظام مهندسی به فکر جایگاه، معیشت، حق الزحمه، تامین بیمه تکمیلی و بیمه اجتماعی آنان باشد.




منبع:

1403/12/09
08:44:37
5.0 / 5
19
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بازار , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط ثبت آسان
نظرات بینندگان در مورد مطلب ثبت آسان
نظر شما در مورد این مطلب
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده های ثبت آسان

پرچالشهای ثبت آسان

جدیدترین های ثبت آسان

ثبت آسان

ثبت شرکت آسان
ثبت آسان؛ راهنمای جامع ثبت شرکت و تغییرات آن

sabteasan.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ثبت آسان محفوظ است